Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kapr, amur, pstruh. Jak nejlépe upravit sladkovodní ryby?

Pětihvězdičkový šéfkuchař Radek Šubrt během pěti minut vyfiletuje kapra a připraví z něj filet s maltézskou omáčkou, zeleninou a pažitkovými brambory.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

o. kurz

5. 6. 2010 19:46
Dobrý článek

Rád bych pana kuchaře doplnil. Držet kousek kůže u ocasu ryby není jednoduché. Doplnil bych, udělat do kůže malou dirku, do které se vejde ukazováček. Potom není žádný problém, během vteříny kůži stáhnout.

0 0
možnosti