Čtvrtek 21. ledna 2021svátek má Běla 5 °C oblačno Předplatné LN

Diskuse k článku

Kapr, amur, pstruh. Jak nejlépe upravit sladkovodní ryby?

Pětihvězdičkový šéfkuchař Radek Šubrt během pěti minut vyfiletuje kapra a připraví z něj filet s maltézskou omáčkou, zeleninou a pažitkovými brambory.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Kurz 5.6.2010 19:46

Dobrý článek

Rád bych pana kuchaře doplnil. Držet kousek kůže u ocasu ryby není jednoduché. Doplnil bych, udělat do kůže malou dirku, do které se vejde ukazováček. Potom není žádný problém, během vteříny kůži stáhnout.


Kdo staví vilu na Babě? Muž s vazbami na sponzory Zemanovy kampaně

Známý Romana Janouška Luboš Pašek buduje dům ve funkcionalistické čtvrti Baba. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Nová prosklená vila na vrchu Baba v Praze budí zájem místních i turistů. Dům patří firmě Luboše Paška, který je...

Ano, Češi byli nejlepší! říká zámořský expert o časech, kdy i Kanada žárlila

Craig Button | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Omlouvá se při vzpomínce na nezdar Pavla Patery v Dallasu. Zápasy proti Buffalu s Dominikem Haškem v brance přirovnává...

TEST olejů: nejhorší je kokosový, zdravější je i sádlo

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Na smažení a fritování, do salátů, omáček i dresinků... Do velkého srovnání olejů a tuků jsme vybrali dvacet výrobků....