Lidovky.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Rajská rybí polévka.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Nevánoční kapr. Během kurzu uvařili kuchtíci dvacet plzeňských kaprů.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Kapr.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Zauzení kapra v pánvi wok.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Zauzení kapra v pánvi wok.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Související články
Dravé ryby mohou konkurovat mořským, jsou jemné a chutné
Rekordní úlovek: muž chytil v Orlici štiku dlouhou přes jeden metr
Dejte kaprovi ještě šanci. Připravte ho na zcela jiný způsob
Pět nejskvělejších bramborových salátů podle našich nejlepších šéfkuchařů