Diskuse
Knedlíky plněné žebrem. Zkuste recept od známého šéfkuchaře Jana Punčocháře
Rané brambory jsou dobré samy o sobě – dají se jíst třeba jen s trochou mléka nebo tvarohu. I vyzrálejší hlízy ale mají spoustu předností: na rozdíl od raných brambor z nich připravíte třeba skvělou kaši nebo těsto.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK
J81a94r19o73s55l66a58v 91K11o14u63t57s29k94ý
2. 3. 2021 9:41
No,nevím. Já knedlíky plním rukama. Jak to někdo dokáže žebrem nevím a jenom tiše žasnu
0
0
možnosti

Bolístky pod kontrolou: Vyhrajte dětské náplasti Cosmos s Prasátkem Peppou
I drobné odřeniny a škrábance mohou být pro děti velké drama. Zúčastněte se proto naší soutěže a vyhrajte limitovanou edici dětských náplastí...