Diskuse

Knedlíky plněné žebrem. Zkuste recept od známého šéfkuchaře Jana Punčocháře

Rané brambory jsou dobré samy o sobě – dají se jíst třeba jen s trochou mléka nebo tvarohu. I vyzrálejší hlízy ale mají spoustu předností: na rozdíl od raných brambor z nich připravíte třeba skvělou kaši nebo těsto.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JK

No,nevím. Já knedlíky plním rukama. Jak to někdo dokáže žebrem nevím a jenom tiše žasnu!!;-D;-D

0 0
možnosti

Bolístky pod kontrolou: Vyhrajte dětské náplasti Cosmos s Prasátkem Peppou
Bolístky pod kontrolou: Vyhrajte dětské náplasti Cosmos s Prasátkem Peppou

I drobné odřeniny a škrábance mohou být pro děti velké drama. Zúčastněte se proto naší soutěže a vyhrajte limitovanou edici dětských náplastí...

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.