náhledy
Restaurace se z ulice otevírá prostorem, jehož dominantou je bar se studenými lahůdkami. Vedle sebe jsou naskládané plátky bagety s domácím vajíčkovým salátem, tenké plátky lahodné španělské šunky jamon serano, francouzské quiche nebo tlačenka umně přetvořená v úhledný salát.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér Špejle navrhoval ateliér Coll Coll, který vsadil na jednoduchý design a střídmé barvy
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
O pár schodů dál pak přehlídka aktuální nabídky pokračuje na teplém stanovišti: zde se dá vybírat z burgerů, pikantních klobásek, krevet v tempuře nebo třeba špejlové variace na vepřo-knedlo-zelo.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér Špejle navrhoval ateliér Coll Coll, který vsadil na jednoduchý design a střídmé barvy
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér Špejle navrhoval ateliér Coll Coll, který vsadil na jednoduchý design a střídmé barvy
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restaurace se z ulice otevírá prostorem, jehož dominantou je bar se studenými lahůdkami. Vedle sebe jsou naskládané plátky bagety s domácím vajíčkovým salátem, tenké plátky lahodné španělské šunky jamon serano, francouzské quiche nebo tlačenka umně přetvořená v úhledný salát.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Každá špejle je v účtu čárkou za pětadvacet korun, jinak se počítají jen nápoje.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kolik špejlí vám zůstane na talíři, tak vysoký je váš účet: na tomhle jednoduchém principu založila pražská restaurace Špejle svůj koncept.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Místo vybírání v menu a objednávání u číšníka rovnou sáhnete po hotových pokrmech a obsah talíře si sestavíte podle aktuální čerstvé nabídky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kvalitní oběd za čtvrt hodiny: právě na tohle láká svoje zákazníky nové pražské bistro Špejle.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA