Diskuse k článku: Konečně zmrzlina. Česko objevuje malé značky bez aromat a barviv

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 7
  • Poslední: 4.7.2016 5:12
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Šraier 3.7.2016 22:58

S pivem je to už naštěstí opravdu lepší ale narazit i v Praze po cestě na ulici na jinou zmrzlinu, než na stávající profláklé značky, to je i v Praze umění. Nehodlám pro dva kopečky cestovat přes půl města ....:-(

J. Dresler 4.7.2016 5:12

Proč úspěšné značky hned označit jako "profláklé"? Myslíte, že jejich prodej někdo nařídil a prodávaly by se, kdyby zákazníkům nechutnaly?

Plzeňské pivo je taky "profláklé"?

J. Dresler 3.7.2016 20:15

Točená z Opočna mi chutná. Má mi přestat chutnat? Jsem zmaten, nevím jak dál.

P. Selinger 3.7.2016 16:18

Ať si autorka říká co chce, točená z Opočna byla a je opravdu kvalitní z mléka a ne z náhražek typu palmových olejů

J. Kopeček 3.7.2016 11:50

No jistě, opravdu jsem čekal, aby mi nějaká pipina Pospěchová dala doporučení, kam na dobrou zmrzlinu. Kolik za tu reklamu dostala?

F. Doušek 3.7.2016 11:23

Prostě si dojeďte do strážské zmrzlinárny a budete zírat.

http://liberec.idnes.cz/nejvetsi-zmrzlinarna-v-cesku-ve-strazi-pod-ralskem-fxq-/liberec-zpravy.aspx?c=A160630_144317_liberec-zpravy_tm

Ta štrůdlová je fakt dobrá.

J. Šebesta 3.7.2016 9:54

Chybí mi tam označení "reklamní článek"....

Najdete na Lidovky.cz