Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Koronavirus a restaurace. Dopady budou katastrofální, mnoho podniků zkrachuje, shodují se šéfkuchaři

Mnozí z nich nepracují vůbec, někteří se snaží alespoň jídla rozvážet, nebo se současné situaci, kdy je v karanténě celá země, přizpůsobit. Co budou šéfkuchaři dělat ve volném čase a co to bude znamenat pro jejich restaurace? „Obrovské finanční ztráty, ztráta klientů, nikdo neví, kdy zase najedeme na koleje, na které jsme byli zvyklí. A v neposlední řadě to bude i ztráta kolegů, tomu se také bohužel nevyhneme. Mnoho malých podniků nepřežije,“ říká šéfkuchař Michal Húska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Lidé hlavně přijdou na to,že není třeba žrát blafy z restaurací,ale mohou si udělat dobré jídlo doma podle chuti. :-P

0 0
možnosti
Foto

K55a87r33e19l 83Š59u75b75r80t

18. 3. 2020 11:56

Bohužel "blafy" a také drahý a mnohdy z polotovarůRvRvRv

0 0
možnosti
OD

Myslím, že se do července epidemie zkrotí, snad do té doby vydrží.

0 0
možnosti
Foto

K90a40r35e19l 53Š70u11b35r42t

18. 3. 2020 11:58

.........high hope, high hope, high houpe...............

0 0
možnosti