Diskuze
Koronavirus a restaurace. Dopady budou katastrofální, mnoho podniků zkrachuje, shodují se šéfkuchaři
Mnozí z nich nepracují vůbec, někteří se snaží alespoň jídla rozvážet, nebo se současné situaci, kdy je v karanténě celá země, přizpůsobit. Co budou šéfkuchaři dělat ve volném čase a co to bude znamenat pro jejich restaurace? „Obrovské finanční ztráty, ztráta klientů, nikdo neví, kdy zase najedeme na koleje, na které jsme byli zvyklí. A v neposlední řadě to bude i ztráta kolegů, tomu se také bohužel nevyhneme. Mnoho malých podniků nepřežije,“ říká šéfkuchař Michal Húska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
J32a23r24o12s15l76a41v 12K79o93u29t53s96k98ý
18. 3. 2020 9:37
Lidé hlavně přijdou na to,že není třeba žrát blafy z restaurací,ale mohou si udělat dobré jídlo doma podle chuti.
0
0
možnosti
K55a87r33e19l 83Š59u75b75r80t
18. 3. 2020 11:56
Bohužel "blafy" a také drahý a mnohdy z polotovarů
0
0
možnosti
OD
O57n80d30ř83e14j 32D76v25o79ř78á28k
18. 3. 2020 8:51
Myslím, že se do července epidemie zkrotí, snad do té doby vydrží.
0
0
možnosti
K90a40r35e19l 53Š70u11b35r42t
18. 3. 2020 11:58
.........high hope, high hope, high houpe...............
0
0
možnosti