Diskuze
Krémový bílý chřest. Jak na polévku z něj poradí Jan Punčochář
Bílý chřest předchází pověst „toho problematičtějšího“ z dvojice chřestů. Na rozdíl od zelených (případně fialových) pazochů je jej potřeba nejdřív důkladně oloupat. Tuto nevýhodu mu ale odpustíme hned, jak jej ochutnáme. Je delikátní, luxusně jemný a například v krémové polévce zcela nedostižný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PS
P64e17t51r 16S42u72l58o86v37s92k52ý
21. 6. 2021 10:54
Tak jemnou polévku jako je chřestová prznit česnekem? Ten zabije i chuť muškátového oříšku (lepší je ale květ). A vařit chřest a brambory 25 minut? Další vražda chutí a cenných látek.
0
0
možnosti