Diskuse
Křepká křepelka. Připravte ji s tymiánovou omáčkou podle Jana Punčocháře
Upéct křepelku je podobně snadné jako připravit kuře, v chuti se jí ale vyrovná jen málokterá drůbež. Křepelčí maso je jemné, křehké a šťavnaté, a pokud jej doplníte nějakou zajímavou přílohou, získáte jídlo jako z nóbl restaurace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK
J12a73r94o82s15l26a18v87a 61K63o82m79b57e33r33c58o81v87á
3. 5. 2021 10:57
Nad ilustračním fotem se tedy sliny nesbíhají, alespoň mně ne. Ty barvy?!
0
0
možnosti
Obrazem
OBRAZEM: Herci, zpěváci i modelky. Jak vypadal karlovarský festival pohledem objektivu uznávaného fotografa
Obrazem
OBRAZEM: Krásky v ESPRIT CLUBU. Dorazily herečky Eliška Křenková, Vica Kerekes či modelka Bezděková

Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!