Krevety v kokosovém mléce s mangem a chilli
- 16-20 kusů očištěných krevet bez hlavičky a bez střívek
- 1/2 nakrájeného manga na kostičky
- 1 chilli paprička
- 200 ml kokosového oleje
- olivový olej / kokosový olej - 3 polévkové lžíce
- sůl, pepř dle chuti
- 1 limetka
- čerstvý koriandr
Na rozpáleném oleji orestujeme očištěné krevety, restujeme, dokud nezrůžoví. Poté přidáme nakrájené mango a zalijeme kokosovým mlékem. Vaříme zhruba 4-5 minut. Přidáme najemno nakrájenou chilli papričku, šťávu z jedné limetky, osolíme a opepříme dle chuti a řádně promícháme. Necháme minutu provařit a můžeme servírovat, Při servírování posypeme čerstvým koriandrem a podáváme s rozpečenou bagetkou.