Diskuze
Manžel tvrdil, že to nejde, ale já si za tím vytrvale šla, říká krotitelka divokých piv. Z analytičky se stala ‚sládkem‘
Jitce Ilčíkové stačilo na proměnu z finanční analytičky ve sládka našeho jediného pivovaru se spontánně kvašenými pivy pět let na mateřské dovolené. V čem je tento pivní styl komplikovaný i fascinující? A jak chutná pivo zrající v dubových sudech?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JN
J38a54r16o65m93i52r 35N14o20v61a32k
13. 7. 2021 11:39
Možná jsem příliš konzervativní .. ale tohle mi připadá jako pokus o chůzi proti proudu. To musí být příšerné patoky .. a popravdě nevěřím že mohou někomu chutnat. Je to jen póza , snobárna ..
0
0
možnosti