Středa 8. prosince 2021, svátek má Květoslava
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Diskuse k článku

Kulajda či kaldoun. Polévky jsou skutečnou perlou české kulinární tradice

Couračka, pajšlouka, kyselica, kaldoun, kulajda, ovarovica, domikát... České, moravské i slezské polévky mají stovky podob a mnohé z nich věrně odrážejí charakter regionu. Proč jsou stále tak oblíbené a jakou si kde objednat?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V. Kotas

Kde jsou ty doby, když si mohl dát člověk v hospodě polívku už od rána - 6'°°h.

0/0
3.3.2017 11:39

Blogera připravil lajdáctvím o nohu, další zranil. Za nehodu dostal podmínku

Premium S podmínkou na pět let odešel od soudu čtyřiačtyřicetiletý Moldavan. V červenci 2019 způsobil na obchvatu Chrudimi...

Přes víkend zemřou všichni z JIP. Sestra vypráví o práci v době covidu

Premium Markéta Svobodová, hlavní sestra z Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, stojí spolu s dalšími šesti kolegyněmi z...

Android Auto a CarPlay v každém autě. Poradíme vám, jak na to

Premium Chcete používat oblíbenou navigační aplikaci na displeji v autě místo telefonu? Přečtěte si, jak to udělat a neutratit...