Sobota 31. října 2020svátek má Štěpánka 13 °C oblačno Předplatné LN

Diskuse k článku

KUNC: Nejraději mám takzvané znalce, kteří chtějí zapůsobit na prvním rande a začnou personál poučovat

Vaření je velmi osobní záležitostí. Jídlo samo o sobě je velmi osobní záležitostí. Pokud vnímáte jídlo nad rámec nutnosti, dříve nebo později každý nabude dojmu, že je odborník na gastronomii. Rád se teď budu opakovat a opět použiju frázi, kterou řekl legendární šéfkuchař Ferran Adrià: „Lidé dříve chodili do restaurace jíst, dnes tam chodí, aby vám řekli, jak to máte dělat.“

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Gryc 28.2.2020 11:45

ani guláš tam nemají, otevřeno do 22hod.


Máme podvyživené děti? Trend „zdravého“ stravování je tragický, říká odborník

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Špenát je hnusný, rajčata taky. Do školní jídelny nechodíme, tam nám nechutná. Jíme jen špagety a pizzu. A tak dál....

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Měření teploty u vstupu do pardubické nemocnice. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Generace nevzdělaných dětí. Jen málokdo dělá při distanční výuce pokroky

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Je osm hodin ráno, učitel zakládá virtuální místnost, do které se postupně připojí žáci. Jednomu nejde mikrofon,...