náhledy
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: jehněčí, mrkev, bryndza a libeček.
Autor: Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: sele, jelito, červená řepa a medovina.
Autor: Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: rebarbora, jogurt a karamel.
Autor: Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: jeseter, hruška, uzený čaj a plankton.
Autor: Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: pstruh, králík, kurkuma a rajče.
Autor: Field Resturant
Šéfkuchař Oldřich Sahajdák
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: okoun, pórek, avokádo a citrus.
Autor: Field Resturant
Tým šéfkuchaře Radka Kašpárka v restauraci Field.
Autor: Field Resturant
Ukázka jídla z restaurace Field: brzlík, celer, hlíva královská a rakytník.
Autor: Field Resturant
Třeboňský pstruh, jablko, kopr
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: husí játra, bobuloviny, arašídy a tonka fazole.
Autor: Field Resturant
Cibule, sádlo, bobkový list
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Ukázka jídla z restaurace Field: 45 dní stařené hovězí, telecí hlava, květák a aronie.
Autor: Field Resturant
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Šéfkuchař Oldřich Sahajdák
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šéfkuchař a majitel Christian Duy Chu
Autor: Petr Topič, MAFRA
Šéfkuchař Oldřich Sahajdák
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šéfkuchař a majitel Christian Duy Chu
Autor: Petr Topič, MAFRA
Kachna na grilu s marinádou
Autor: Levitate