Pátek 29. září 2023, svátek má Michal
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Láďa Hruška
Témata
Češi v cizině
Kuřecí kůže jsou delikatesa. Ale musí se umět připravit, říká šéfkuchař
Rozhovor
Hruškův nástupce: kuřecí kůže vystřídaly placky, po nichž se olizují vězni
Láďu Hrušku nahradí František Nyklas. Vařit budou nově i diváci
Končí kůžičky a bábovky z mikrovlnky? Láďa Hruška podal výpověď
Láďa Hruška má knihu roku. Kuchařky se prodalo 300 tisíc
To, co předvádí Láďa Hruška, je šílené, říká šéfkuchař Sajler
Rozhovor
Recepty Ládi Hrušky nemají s vařením nic společného, říká šéfkuchař
Rozhovor
Kuchařka Ládi Hrušky. Mrtvé jídlo, zácpa, plísně, hodnotí kůže a smažáky expert
Nemusíte jíst nadívané kůže. Vařte zdravě, kvalitně a téměř zadarmo
Recept
Lidé jedí sajrajt. Kuřecí kůže jsou důkaz, říká Cajthamlová
Témata:
Brambory
,
Česko
,
Euromedia Group
,
Evropa
,
Kajmanské ostrovy
,
Kajmanské ostrovy
,
Kateřina Cajthamlová
,
luštěnina
,
Máslo
,
NBA
,
Plíseň
,
potravina
,
Pracovní poměr
,
Pražský kulinářský institut
,
Sýr
,
TV Nova
,
Ukrajina
,
vaření
,
výpověď
,
zdraví
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení