náhledy
Kuřecí maso s rozinkami a jablky. I takové jídlo se žáci učí.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Nechybí ani 'oblíbený' evergreen.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Jak na bramborové knedlíky? Použijeme polotovar, radí kuchařka.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Párky smažené v těstíčku? I takové jídlo se žáci učí.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Špagety s kečupem? I takové jídlo se žáci učí.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Místo masa lančmít, radí kuchařka pro učně.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Šéfkuchař hotelu Mandarin Ondřej Štift připravil filet Chateaubriand, podle Poštulky. Měl jsem hrozný hlad i kocovinku trošku, nic jsem nejed. Naštěstí někdo z kuchařů dal všem ochutnat jakýsi párek výtečný, i mně.
Autor: Lidové noviny