Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Letos letí černá. Zmrzlinová revoluce dorazila do Česka

Ještě před pár lety to s ní vypadalo bledě. Většinou se připravovala z práškových směsí a narazit na tu pravou z mléka, smetany a ovoce byl malý zázrak. Před deseti lety však vypukla ve světě zmrzlinová revoluce, která dorazila i do Česka. A s ní i zmrzlina černá jako bota.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R. Bican

11. 8. 2017 4:42

To už je zhovadilost...

0 0
možnosti
Foto

míša už není bohužel ten míša, co kdysi za mého dětství a mládí. dánský lékořicový "nanuk" měl černočernou "čokoládu" (s lékořicovou příchutí), ovšem uvnitř samotná zmrzlina byla čeně žíhaná - ne šedě. nevím, zda je ještě v dánsku k dostání, ale zhruba před deseti lety zcela běžně. mimochodem výborný :)

0 0
možnosti

K. Jež 888

10. 8. 2017 13:45

Pokud se to prodává dobře. ::))) A určitě lepší jako barvivo uhlí, než červeň, nebo modř, která zůstane v hubě ještě týden. Navíc to živočišné uhlí může rovnou kompenzovat případné projímavé účinky prošlých surovin. ::)))

0 0
možnosti

R. Bican

11. 8. 2017 4:45

Souhlasím...

0 0
možnosti

D. Stirský

10. 8. 2017 11:40

A co zmrzlina z kozích bobků?

0 0
možnosti

V. Hlisnikovská

10. 8. 2017 7:45

Autorka sice píše očerné zmzlině Martina Vlčka, ale asi neví tu podstatnou informaci. Zmrzlina je skutečně černá,ale hlavně, je vyrobena z kozího mléka z jeho farmy.

0 0
možnosti

V. Hlisnikovská

10. 8. 2017 7:52

Je to tam, omlouvám se.

0 0
možnosti