Diskuse k článku: Letos letí černá. Zmrzlinová revoluce dorazila do Česka

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 8
  • Poslední: 11.8.2017 4:45
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
R. Bican 11.8.2017 4:42

To už je zhovadilost...

Montgomerry 10.8.2017 20:54

míša už není bohužel ten míša, co kdysi za mého dětství a mládí. dánský lékořicový "nanuk" měl černočernou "čokoládu" (s lékořicovou příchutí), ovšem uvnitř samotná zmrzlina byla čeně žíhaná - ne šedě. nevím, zda je ještě v dánsku k dostání, ale zhruba před deseti lety zcela běžně. mimochodem výborný :)

Montgomerry 10.8.2017 20:54

*černě

K. Jež 10.8.2017 13:45

Pokud se to prodává dobře. ::))) A určitě lepší jako barvivo uhlí, než červeň, nebo modř, která zůstane v hubě ještě týden. Navíc to živočišné uhlí může rovnou kompenzovat případné projímavé účinky prošlých surovin. ::)))

R. Bican 11.8.2017 4:45

Souhlasím...

D. Stirský 10.8.2017 11:40

A co zmrzlina z kozích bobků?

V. Hlisnikovská 10.8.2017 7:45

Autorka sice píše očerné zmzlině Martina Vlčka, ale asi neví tu podstatnou informaci. Zmrzlina je skutečně černá,ale hlavně, je vyrobena z kozího mléka z jeho farmy.

V. Hlisnikovská 10.8.2017 7:52

Je to tam, omlouvám se.

Najdete na Lidovky.cz