Caponatu nechte klidně i vychladnout
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Bylinky dodají tu poslední tečku chuti caponaty
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Podávejte caponatu jako teplý či studený předkrm
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Lilek, cuketa, rajčata, kapary a olivy hlavni suroviny na caponatu
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Caponate ještě před dochucením rajčatovým protlakem a octem
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Caponata na opečené bagetě s italskými bylinkami
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Lilek i cuketu neloupejte, jen nakrájejte na kostky
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Rajčata krájejte na větší kusy
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ