Miska by Ztiší Group
Na své si v Tartare House přijde každý. Pro příznivce klasiky je připraven hovězí tatarák z květové špičky s houbami shiitake. Exotikou voní lososový tatarák s pikantním kimchi, korejským pokladem z fermentovaného zelí.
Zkrátka nepřijdou ani vegetariáni - řepový tatarák s ricottou doplní estragon a kopr, krémový lilkový tatarák s houbami, cizrnou a lanýžovým olejem nadchne možná i milovníky masa. Na srpen jsou připraveny tatarákové speciality od hostujících restaurací Bellevue, Mlýnec a V Zátiší.
Yazu by SaSaZu
Šéfkuchař Ari Munandar přináší nový koncept asijského „street food“ v podání prvotřídní restaurace. Díky jeho kulinářskému umění se ocitnete v chuťovém ráji asijských pouličních stánků a ochutnáte to nejlepší, co mohou kuchyně různých asijské zemí nabídnout. Jídelní lístek nabízí pro každého něco. Jako předkrm lze zvolit Gado Gado salát se zeleninou, vajíčkem a tofu nebo balinéský kachní salát s citrónovou trávou a chilli omáčkou.
Máte rádi polévky? Pak máte na výběr mezi japonským kuřecím ramenem, tedy vydatným vývarem s nudlemi, polévkou s knedlíčky wonton plněnými krevetami a vepřovým, která je oblíbená v Číně, kachní polévkou s nudlemi nebo malajskou laksou. Laksa je ostrá polévka s chilli papričkami a rýžovými nudlemi, která je populární v Malajsii, Singapuru, Indonésii a jižním Thajsku a která je oblíbená mezi čínskými přistěhovalci na malajském poloostrově.