náhledy
Víno bylo to, co pomohlo Hugh Johnsona odlišit od jeho kolegyní, když začínal v časopisu Vogue v Londýně.
Autor: Milan Marenčák
I takový znalec vín, jakým je Hugh Johnson, se nejvíce zajímá o tom, jaká vína pijí v zemích,k teré navštíví, běžní lidé.
Autor: Milan Marenčák
Ústřice s magnem a yuzu sojovou omáčkou byla první chod degustačního menu šéfkuchaře Leonarda Di Clementeho.
Autor: Milan Marenčák
Britský znalec vín se snaží více popularizovat tokajská vína.
Autor: Milan Marenčák
Pro české vinařství je návštěva Hugh Johnsona velmi důležitým momentem.
Autor: Milan Marenčák
Hugh Johnson představil hostům ochutnávky vín zajímavé párování s degustačním menu.
Autor: Milan Marenčák
Svou první zkušenost s českým vínem získal Hugh Johnson už v šedesátých letech.
Autor: Milan Marenčák
Každoročního průvodce světem vína vydává Hugh Johnson už od roku 1977.
Autor: Milan Marenčák