Lidovky.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Spolumajitel brněnské čokoládovny Ajala Filip Teplý ukazuje tabulky čokolády
Autor:
ČTK
Čokoládová hmota
Autor:
ČTK
Drcené kakaové boby
Autor:
ČTK
Plnění formy
Autor:
ČTK
Kakaové boby v čokoládovně Ajala v Brně. Drobní brněnští výrobci čokolády razí systém "bean to bar",
Autor:
ČTK
Zaměstnankyně Denisa Kreuzigerová předvádí práci s mlýnkem v čokoládovně Ajala v Brně.
Autor:
ČTK
Tabulka hořké čokolády
Autor:
ČTK
Odvažování čokolády
Autor:
ČTK
Práce s mlýnkem
Autor:
ČTK
Související články
Římské chutě. Ricottový koláč s kousky čokolády je jednoduché potěšení
Sladká domácí koleda. Jak vyrobit čokoládové dobroty?
S příchutí jehličí. Vyzkoušejte lesní pěnu s čokoládou
Méně sladší medvídci a banánky v čokoládě. Sladkosti se zbavují cukru