Diskuse
Marmeláda ze sevillských pomerančů. Barva jantaru a hořkosladká chuť
Sezóna sevillských pomerančů je krátká, pouze asi 4 týdny, a čeká na ni nejedna anglická domácnost. A právě teď v únoru je ten správný čas na zavařování této jantarové lahůdky. Výroba pomerančové marmelády je totiž pro mnoho rodin v Británii přímo obřadem. Lze sice koupit téměř stovky druhů pomerančové marmelády s typickými kousky kůry sevillských pomerančů, ale přece jen uvařit si svoji vlastní je otázkou osobní cti a lásky k jídlu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skladník na letišti v Praze ? mzda 35.000 Kč ?možnost ubytování + další benefity
LEPŠÍ PRÁCE a.s.
Praha
nabízený plat:
30 000 - 35 000 Kč