náhledy
V pražské ZOO mohli lidé ochutnat hmyz.
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
V pražské ZOO mohli lidé ochutnat hmyz.
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
V pražské ZOO mohli lidé ochutnat hmyz.
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
V pražské ZOO mohli lidé ochutnat hmyz.
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
V pražské ZOO mohli lidé ochutnat hmyz.
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
V pražské ZOO mohli lidé ochutnat hmyz.
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
V pražské ZOO mohli lidé ochutnat hmyz.
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
V pražské ZOO mohli lidé ochutnat hmyz.
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
Hmyz k snědku
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
V pražské ZOO mohli lidé ochutnat hmyz.
Autor: Vojtěch Šereda, Lidovky.cz
Ochutnávání červů v rámci přednášky o jedlém hmyzu.
Autor: Tomáš Hájek, Lidové noviny
Pokrm z červů. Doktorka Marie Borkovcová z brněnské Mendelovy lesnické a zemědělské univerzity je jednou z nejvýraznějších osobností při propagaci tzv. Entomofágie - využití v jedlého hmyzu v lidském jídelníčku.
Autor: Tomáš Hájek, Lidové noviny