náhledy
Pylová zrnka s oceněním Great Taste
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Před nedávnem jsem si zajela do Athén, notoricky známá řecká kuchyně dokáže vždy překvapit nějakou místní rozmanitostí a navíc jsem svoji cestu využila k důkladnějšímu poznání památek a muzeí v Athénách.
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Tymiánový med
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Řecký med z pomerančových květů
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Od Davida jsem si nechala poradit, co by mi doporučil s jeho medem uvařit. Ani chvilku nezaváhal a řekl, že určitě si zamiluji krevetky s limetkou, bylinkami a medovou omáčkou, snad jakoby věděl, že krevetky miluju!
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Řecké medy a pylová zrnka s oceněním Great Taste
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ