Bešamelovou omáčku je nutné dochutit
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Dagmar Heřtová
Archiv Dagmar Heřtové
Medvědí česnek nasekejte i se stonky
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Syrová bešamelová omáčka ladí s medvědím česnekem
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Medvědí česnek lasagne skvěle ochutí
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Chřest vaříme jen krátce a ihned ho zchaldíme
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Medvědí česnek
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Zapečené lasagne s medvědím česnekem, pochoutka pro vegetariány
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Zapečené lasagne s medvědím česnekem
DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ