Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Medvědí česnek na stůl. Vyzkoušejte polévku s drcenou brioškou podle šéfkuchaře

Sezona medvědího česneku je tu. Lužní lesy se zazelenaly prvním zeleným lupením, které nám země po zimě posílá. Jenže co s ním? Zkuste třeba polévku podle šéfkuchaře restaurace La Veranda Radka Davida.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

To je zase "recept." Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Nechápu, proč cpát do polévky z medvědího česneku normální česnek. 10 stroužků, to děláte polévku proti vampýrům???? A proboha na co brioška? Aha ono to zní lépe, než krutony z rohlíku. Klarifikované máslo? Proč nenapíšete přepuštěné máslo, nebo šmolc? Njn módní slova, jako ghí. Fresh fólie?????? Garantuji, že tento nesmyslný recept NIKDO zkoušet nebude. RvRvRv

0 0
možnosti