Buchwaldek, který nastoupil v lednu, chce zavést mnoho změn. Prvním velkým krokem bylo zjednodušení menu, které se zaměří převážně na českou a francouzskou kuchyni. Podle kuchařových slov je základem úspěchu „pořádný základ“ a hlavně používat lokální suroviny.
Ambiciózní kuchař chce do konce roku posunout Zlatou Prahu do TOP 30 nejlepších restaurací u nás. A míří ještě dál. Rád by totiž získal michelinskou hvězdu. Sám kuchař už vařil v restauracích s tímto oceněním. Po střední škole zamířil do Anglie, kde pracoval v restauraci The Berkeley, která patří trojnásobnému držiteli michelinské hvězdy Pierru Koffmanovi.
Před Zlatou Prahou působil Buchwaldek v Alcronu nebo dánské restauraci Noma známého kuchaře Reného Redzepiho, která se během olympijských her na několik týdnů přestěhovala z Kodaně do Londýna.