Lidovky.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Tým šéfkuchaře Radka Kašpárka v restauraci Field.
Field Resturant
Ukázka jídla z restaurace Field: brzlík, celer, hlíva královská a rakytník.
Field Resturant
Ukázka jídla z restaurace Field: 45 dní stařené hovězí, telecí hlava, květák a aronie.
Field Resturant
Šéfkuchař Radek Kašpárek na předávání zlatých lvů.
Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: pstruh, králík, kurkuma a rajče.
Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: husí játra, bobuloviny, arašídy a tonka fazole.
Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: jeseter, hruška, uzený čaj a plankton.
Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: rebarbora, jogurt a karamel.
Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: okoun, pórek, avokádo a citrus.
Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: jehněčí, mrkev, bryndza a libeček.
Field Resturant
Související články
Tři ‚české michelinské hvězdy‘ v podobě zlatých lvů získalo 22 restaurací
Ať lidi vědí, co jsem zač, říká vyhlášený šéfkuchař z Olomouce Přemek Forejt
V pánském elitním klubu. Šéfkuchařka získala jako první Američanka tři michelinské hvězdy
Hází komisaři schválně vidličky na zem a musí mít podnik ubrusy? 10 pravd a mýtů o michelinských hvězdách