Diskuze
Místo instantní polévky houbový guláš. Co uvařit dětem pod stanem?
Zapomeňte na instantní polévky, těstoviny či dokonce kaše. Ani pod stanem na horách či pod širákem v lese nemusíte jíst nevábně vypadající a chutnající „hotovky“. Server Lidovky.cz vybral pár receptů z nové Outdoorové kuchařky Petry Pospěchové. Nechte se inspirovat a jezte i na čundru dobře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
25. 5. 2016 21:36
No pokud kuchař nebo někdo z vedení tábora houby zná a má zkoušku z tržních hub, tak asi není problém. Pokud ne, bude asi problém. A ne malý.
0
0
možnosti
25. 5. 2016 10:01
Musím se smát za ty rady, míchanici nebo houbová polévka, to bylo normální. My jsme si houby na vandru dělali velmi často a každý to uměl a k tomu čaj z jehličí nebo z jahodového aj. listí. Báječná kuchyně. Jenže hub je čím dál tím méně a lidé začínají mít problémy některé druhy vůbec rozeznat. I já jsem s tím měl problém, když jsem si nebyl jistý s obyčejnými liškami. Dlouho jsem je v lese neviděl. A tak rada dobrá, praxe složitější.
0
0
možnosti
M. Červeňák
25. 5. 2016 7:54
Hlavně do toho nevražte ten nejkrásnější hřib. Většinou to totiž bývá hořčák... :)
0
0
možnosti