Diskuse k článku: Moderní česká kuchyně očima Jana Punčocháře: Velké porce, dojídaní omáčky lžící a vynikající pivo

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 13
  • Poslední: 24.5. 2019 2:46
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
I. Kazimour 24.5.2019 2:46

Kdyby točil Svijany 13° nebo 15° to by bylo jiný kafe. Plzeň má každá putyka.

S. K.Novak 6.5.2019 17:08

Ach jo, těch překlepů....

V. Kotas 6.5.2019 12:16

Pokud dodrží to, co slibuje, zákazníky/štamgasty bude mít i když je to pro mnohé trochu z ruky.

P. Šraier 6.5.2019 8:38

Člověk by čekal, že v hypersuper restauraci pana (vynikajícího) šéfkuchaře bude taky nějaké extra pivo, klidně za odpovídající cenu. Nemám na mysli ALE nebo IPA, aby bylo jasno, ležáky naše mnohé minipivovary umějí vynikající a jsou i oceňované. Ale to nééééééééééé, potkáte tam obligátní "plzničku", která je v Praze na každém druhém rohu. Možná výborně ošetřenou, ale stejně to je průmyslová jedenáctka s přifouklým PR. Vařit z konzerv, to by asi pana Punčocháře nenapadlo, ale tohle mu přijde adekvátní ... :-/

P. Šraier 6.5.2019 8:42

A dokonce sra***vý Kozel ...

P. Šraier 6.5.2019 8:51

... Kozel je moje chyba ... ale jinak to platí. A ještě ke všemu, aby se výčepák nemusel bát kontroly, tak má v nabídce tento mor centra Prahy:

0,25l Prazdroj, světlý ležák 39 Kč

Prazdroj, světlý ležák, „šnyt“ 39 Kč

Prazdroj, světlý ležák, „mlíko“ 39 Kč

0,45l Prazdroj, světlý ležák, „hladinka“ 56 Kč

No nelup to ... :-(((((

K. Novák 6.5.2019 9:14

Když na to nemáte,tak tam nelezte.

J. Nový 6.5.2019 9:20

Asi tak...

J. Holíček 6.5.2019 10:24

Je nesmysl hanit Prazdroj. Je to výborné pivo! Jiná věc je, že mezi lidma je dost zlaťáků, tak za něj dávalj předtažené pajsky. V centru Prahy totiž není o cizince nouze, a když chtějí lidi cvakat, tak by obchodník byl blbec, kdyby slevoval.

R. Tesařík 6.5.2019 10:47

Je nějaký lepší pivo, které potěší?

P. Harabaska 6.5.2019 10:56

Du, Schreier, weißt Dreck, was im Arsch weich ist.

J. Holíček 6.5.2019 7:29

Jó, telecí pavouček, to je mňamka. Znám jednu hospůdku, do které na něj občas zajdu. Ale je trochu z ruky. Obávám se, že i Hanspaulka nebude zrovna pohodlně dosažitelná.

L. Písařík 11.5.2019 17:40

Máte pravdu, z Brna určitě ne, už aby někdo otevřel takovou restauraci taky v Brně. Dost bolo pocákaných talířů s vrabečkem masa uprostřed, nebo flákem tuhého masa z roštu a navíc bídně ochuceného s třemi švestičkami nahoře. Za mého mládí se podával švestkový kompot samostatně v misce. Znáte svíčkovou z vepřové kotlety protažené doma dočerna vyuzeným špekem? SE SPRÁVNOU SVÍČKOVOU OMÁČKOU?