Diskuze
Na horách dávno nevaří jen hlad. Češi chtějí jíst lépe a česká klasika jim chutná, říká šéfkuchař ze Špindlu
Děkujeme za pochopení.
S18t16a97n34i37s80l88a89v 92K70r24e13j16c45a55r
Redaktoři jednoho media oslovují cizince jak jim chutná klasická česká kuchyně s jeji specifickými recepty. Je škoda, že to samé nenapadne jiné redaktory a neptají se čechů rekreujících se ve světě a ochutnávající tamní národní jídla. Pan Pohlrejch nenavštěvuje české restaurace kde nepracují kuchaři s výučním listem z hotelových škol ale z ......... , nejsou lidi na práci. Když si všimnete na svých dovolených co po češích zůstává na poobědových a povečeřových stolech tak ani zahraniční národní kuchyně nejsou pro čechy to pravé ořechové.
J21i33r11k34a 59N11o75v49ý
"Ukazuje se, že Češi si stále potrpí na tradiční českou kuchyni."
.
Velmi překvapivé! Asi tak jako že Francouz si potrpí na tradiční francouzskou kuchyni, Ital na italskou, Ind na indickou a Argentinec na argentinskou
V42l69a91s97t68a 40M92o80k70r64ý
Ochutnat se dá téměř všechno, ale nejlepší je zůstat u toho, na čem vyrostl a vyroste/vypěstuje se v okruhu 100km.
J12i47r32k30a 48N22o13v75ý
U jídla ano (ovšem nezapomínat na nezbytné doplňky, které v okruhu 100 km nemáte - jód, sůl, koření atd.) a také bych se neodříkal ovoce. Nejen jablky živ je člověk a dát si občas pomeranč, mandarinku, v letním vedru vychlazený meloun, broskev nebo jiné ovoce, to rozhodně neškodí. Kromě toho jsme i ve spotřebě jablek závislí na dovozu.Nevystačíme si s tím, co ČR vypěstuje.
Ale máte pravdu, že ani já moc nefandím dovozu argentinského hovězího z takové dálky, když zde máme své hovězí a je toho mnohem víc...