Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nakládaný hermelín. Jak na něj, aby to opravdu byla pochoutka?

Máte rádi naložený hermelín? Nebo spíš patříte do skupiny, která ho úplně nemusí? V naší rodině tahle pochoutka rozhodně patří k těm oblíbeným a já ji často pro někoho dělám i jako jedlý dárek. Příprava je velmi jednoduchá. Jediným problémem je delší doba potřebná pro správné rozležení. Což je pro mě jako Berana, který neumí čekat, občas pěkný oříšek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč by měl být jeden hermelín na kostičky a lednice také není třeba ... je to opravu kuchařka co toto píše?

0 0
možnosti

J92o48s82e44f 32K20a72s10l

22. 8. 2020 12:34

tak nejlepší nakládaný hermelín se dělá tak, že se rozkrojí, vydlabe, vydlabaný sýr se mírně rozehřeje (klidně v mikrovlnce), smíchá s utřeným česnekem, solí, troškou pepře případně kořením, vrátí do vydlabaných hermelínů a uhňácá. Pak již klasicky naložit - olej (klidně slunečnicový) cibule, feferonka. Je to pracnější, ale stojí to za to a lepší jsem ještě neměl.

0 0
možnosti

Prosím o radu ako nastrúhať hermelín na hrubo.

0 0
možnosti

:-)

Dobra otazka, taky netusim.

0 0
možnosti