Diskuze
Nakládaný hermelín. Jak na něj, aby to opravdu byla pochoutka?
Máte rádi naložený hermelín? Nebo spíš patříte do skupiny, která ho úplně nemusí? V naší rodině tahle pochoutka rozhodně patří k těm oblíbeným a já ji často pro někoho dělám i jako jedlý dárek. Příprava je velmi jednoduchá. Jediným problémem je delší doba potřebná pro správné rozležení. Což je pro mě jako Berana, který neumí čekat, občas pěkný oříšek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
V20a63c41l10a47v 35P21e89r14o53u17t61k32a
23. 8. 2020 15:27
Proč by měl být jeden hermelín na kostičky a lednice také není třeba ... je to opravu kuchařka co toto píše?
0
0
možnosti
J92o48s82e44f 32K20a72s10l
22. 8. 2020 12:34
tak nejlepší nakládaný hermelín se dělá tak, že se rozkrojí, vydlabe, vydlabaný sýr se mírně rozehřeje (klidně v mikrovlnce), smíchá s utřeným česnekem, solí, troškou pepře případně kořením, vrátí do vydlabaných hermelínů a uhňácá. Pak již klasicky naložit - olej (klidně slunečnicový) cibule, feferonka. Je to pracnější, ale stojí to za to a lepší jsem ještě neměl.
0
0
možnosti
P52a14v52e82l 65Š30e62v48č48í78k
22. 8. 2020 11:13
Prosím o radu ako nastrúhať hermelín na hrubo.
0
0
možnosti
V24o20j24t44e93c37h 84S21t62o71j79a92n
23. 8. 2020 16:47
:-)
Dobra otazka, taky netusim.
0
0
možnosti