náhledy
Zakladatele Together Viktora Kaplana (vlevo) a Davida Petříka jsme fotili v jejich belgické brasserii Bruxx.
Autor: Honza Zima
Zakladatele Together Viktora Kaplana (vlevo) a Davida Petříka jsme fotili v jejich belgické brasserii Bruxx.
Autor: Honza Zima
David Petřík je původní profesí kuchař. Prošel Radissonem i InterContinentalem.
Autor: Honza Zima
Zakladatele Together Viktora Kaplana (vlevo) a Davida Petříka jsme fotili v jejich belgické brasserii Bruxx.
Autor: Honza Zima
Soto Ayam s kokosovým mlékem
Autor: sia
Zakladatele Together Viktora Kaplana (vlevo) a Davida Petříka jsme fotili v jejich belgické brasserii Bruxx.
Autor: Honza Zima
Kachny s hlavou
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Viktor Kaplan kvůli Together opustil právničinu. V gastronomii podniká od 90. let.
Autor: Honza Zima
Restauraci Sia tvoří tři patra, kuchyně v tom prvním je zaměřená na přípravu pekingských kachen. Denně jich tu hostům naservírují kolem třicítky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restauraci Sia tvoří tři patra, kuchyně v tom prvním je zaměřená na přípravu pekingských kachen. Denně jich tu hostům naservírují kolem třicítky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šéfkuchař Jiří Štift
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restauraci Sia tvoří tři patra, kuchyně v tom prvním je zaměřená na přípravu pekingských kachen. Denně jich tu hostům naservírují kolem třicítky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Viktor Kaplan kvůli Together opustil právničinu. V gastronomii podniká od 90. let.
Autor: Honza Zima
Bruxx – to jsou čerstvé mušle, belgické hranolky, vafle, pralinky, zkrátka kvalitní belgická gastronomie
Autor: Bruxx
Čerpáme z původních receptur, které mi předal můj otec z období, kdy ještě nebyla cukrařina zkažená různými stabilizátory a rostlinnými tuky a ztužovači.
Autor: Together
Oblíbený zákusek nemám, chutná mi vše, co zde máme, a proto to i nabízíme našim zákazníkům. Líbí se mi podělit se o mé chutě.
Autor: Together