Diskuze
Natrhejte si květy černého bezu. Tady je 5 receptů
Bezinková limonáda je klasika. Květy černého bezu můžete využít i jinak - ochutnali jste například smažená květenství? Kosmatice je tradiční staročeské jídlo. Dříve velice oblíbené. Vyzkoušet můžete i další recepty, tady je 5 tipů:
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Š. Matyášová
16. 6. 2011 10:40
zase objevujete Ameriku?
před lípou smekni,před bezem klekni!!!!
Recepty našich babiček, co babiček,předků...děláme pořád, jak sirup,tak limonádu,sušíme květy na čaj, smažíme kocmatice a když nebyly za totáče kapary, nakládaly se zelené bezinkové plody!
0
0
možnosti
J. Bašík
16. 6. 2011 15:12
Re: zase objevujete Ameriku?
Věřte nebo ne, najdou se lidé co tyto recepty neznají...
Nevím proč ta ironie...
0
0
možnosti