Diskuse k článku
Návyková záležitost. Jak připravit kuřecí polévku Pho doma?
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
A. ABohuželFamozní Pho je proto tak dobrá, že syrové maso se krájí tence jako šunka a jeho jemné plátky se dávají do talíře syrové, zalijí se horkou polévkou a maso dojde v talíři ... tím PHO dělá PHO ... prosím neuvádějte čtenáře v omyl, maso z vývaru se používá zase jinak, to autor zapomněl napsat (. |
![]() |
J. KovářJone, je potřeba číst celý článek.Jone, je potřeba číst i předcházející text. Jak se připravuje správné pho je tam detailně popsané, ale v našich vystresovaných podmínkách je to mnohokrát nemožné. Tedy recept je upraven pro rychlou polévku, která se dá připravit za pár chvil. Pokud jste fajnšmekr tak se pusťte do receptu od stejné autorky, který jsem našel na webu: http://www.tastejourney.cz/2014/11/vietnamska-pho-polevka-s-hovezimi-platky/?fb_action_ids=1499050610370289&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B582990008467617%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D Jone, příjemnou přípravu vývaru. Máte dost času, pondělí je volné. |
![]() |
J. Tobbytak myslím, že první věta stačí"2 litry kuřecího vývaru, nejlépe koupený chlazený koncentrát nebo silnější z extraktu nebo z kostky" - to bude mňamka. |
![]() |
Re: tak myslím, že první věta stačíJo, kostka, to je zcela postačující - v Kauflandu občas mívaj v akci s názvem "Kuřecí bujón" a jednu jen za korunu na litr.. A nějaký bylinky jsou taky zbytečnost. Stačí tam nasypat pár lžic Podravky. No a o nutné limetce ani nemluvě. Pan Babica by dokázal uvařit Pho i bez limetky! |