27. prosince 2018 4:28 Lidovky.cz > Relax > Dobrá chuť

Nejen skvělá zmrzlina, ale i domácí dorty. Pan Zmrzlinka rozšiřuje nabídku

Mrkvový dort | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy Mrkvový dort | foto: Crème de la Crème

Crème de la Crème Honzy Hochsteigera mají všichni spojenou s výbornou zmrzlinou. To ale není zdaleka všechno, co tato cukrárna nabízí. Zmrzlinový salon v centru Prahy rozšiřuje nabídku o domácí dorty a zákusky z vlastní řemeslné pekárny.

Honza Hochsteiger nově rozšiřuje nabídku své pražské cukrárny na Národní 23 o sladké dobroty z vlastní řemeslné pekárny. Na výrobě těch nejlepších dortů a zákusků se podílí spolu s cukrářkou Miroslavou Havril, která pochází z Maďarska, ale posledních 14 let sbírá zkušenosti v Česku.

„Úplně nejraději připravuju dorty z čokolády - třeba sachr, který je ale na rozdíl od toho klasického daleko měkčí a vláčnější. Bestsellerem se ale stal během chvíle mrkvový dort, který se peče z pohankové mouky?“ říká šéfcukrářka. 

Honza Hochsteiger vsadil u výroby dortů, stejně jako u zmrzliny, především na kvalitní suroviny a jejich chutě, například makronky se zde nepřibarvují. 

Lidovky.cz

KRUTÁ REALITA: První měsíce po porodu byly peklo
KRUTÁ REALITA: První měsíce po porodu byly peklo

Měli jste možnost si přečíst o mém porodu a o pobytu v porodnici na šestinedělí. Nyní bych chtěla rozvést poslední a nejtěžší část mého příběhu. První půlrok mého mateřství.