náhledy
Zapečená řepa s kokosovým mlékem a pistáciemi
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Lze také podávat jako přílohu k masu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Zapečenou řepu podáváme jako hlavní pokrm
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Řepu neloupejte, nakrájejte ji na plátky a pokapejte olejem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Ke konci pečení přidejte potočnici nebo špenát
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Závěřečné zalití kokosovým mlékem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Pistácie dodají šmrnc
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Nezbytná snítka rozmarýny pro provonění
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ