Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Neuvěřitelný příběh. Promovala z práv s červeným diplomem, nyní je šéfkuchařkou

Restaurační skupina Ambiente podnikatele Tomáše Karpíška je s michelinským podnikem La Degustation Boheme Bourgeoise, sítí českých hospod Lokál, Kantýnou, cukrárnou Myšák a dalšími jedním z nejúspěšnějších projektů u nás. My jsme si nejen o jídle povídali s kreativní šéfkuchařkou skupiny Janou Bilíkovou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

16. 3. 2018 10:34

Ukázka toho, jak si špatně vybrat školu. Dnes obvyklé.

0 0
možnosti

M. Arnold

16. 3. 2018 17:31

Pokud chápu správně, na výběr školy ze strany paní Bilíkové si stěžujete vy, ne paní Bilíková.

0 0
možnosti

16. 3. 2018 9:37

Ještě by si mohli v Ambiente uvědomit, když už se cítí jako Craft Cooking, že by měli mít v nabídce taky nějaké pořádné pivo a ne jen průmyslovou plzničku ... anebo že by nepřežili bez prachů za výtoč ??? :-P

0 0
možnosti

T. Rott

16. 3. 2018 8:29

Ano opravdu neuveritelny pribeh! Napiste o tom knizku a udelejte film, nejlepe s nejakou statni podporou!

0 0
možnosti

M. Arnold

16. 3. 2018 17:29

Tak jistě, protože jsme v Česku, nesmí zde chybět komentář, jehož autor nemá k tématu co říct, ale zato se rád posmívá.

0 0
možnosti