Diskuse

Neuvěřitelný příběh. Promovala z práv s červeným diplomem, nyní je šéfkuchařkou

Restaurační skupina Ambiente podnikatele Tomáše Karpíška je s michelinským podnikem La Degustation Boheme Bourgeoise, sítí českých hospod Lokál, Kantýnou, cukrárnou Myšák a dalšími jedním z nejúspěšnějších projektů u nás. My jsme si nejen o jídle povídali s kreativní šéfkuchařkou skupiny Janou Bilíkovou.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TK

16. 3. 2018 10:34

Ukázka toho, jak si špatně vybrat školu. Dnes obvyklé.

0 0
možnosti
MA

M. Arnold

16. 3. 2018 17:31

Pokud chápu správně, na výběr školy ze strany paní Bilíkové si stěžujete vy, ne paní Bilíková.

0 0
možnosti

16. 3. 2018 9:37

Ještě by si mohli v Ambiente uvědomit, když už se cítí jako Craft Cooking, že by měli mít v nabídce taky nějaké pořádné pivo a ne jen průmyslovou plzničku ... anebo že by nepřežili bez prachů za výtoč ??? :-P

0 0
možnosti
TR

T. Rott

16. 3. 2018 8:29

Ano opravdu neuveritelny pribeh! Napiste o tom knizku a udelejte film, nejlepe s nejakou statni podporou!

0 0
možnosti
MA

M. Arnold

16. 3. 2018 17:29

Tak jistě, protože jsme v Česku, nesmí zde chybět komentář, jehož autor nemá k tématu co říct, ale zato se rád posmívá.

0 0
možnosti

Otestuje dětské křupky GERBER Organic Chewing Wheels
Otestuje dětské křupky GERBER Organic Chewing Wheels

Máte doma malého jedlíka staršího 10 měsíců? Přihlaste se do našeho testování s GERBER Organic Chewing Wheels – chutných křupek s banánem, které...

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.