Diskuze
Zachraň jídlo: Nevyhazujte dužinu z odšťavňování, udělejte z ní sušenky
Odšťavňování je hitem po celý rok, nejen v létě. Asi většina z nás při něm vyhazuje nemalé množství vlákniny, která v odštavňovači zůstává. Přitom je to cenná a zdraví prospěšná ingredience.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
KJ
K. Jež 888
2. 9. 2017 23:47
Jako proč ne. Ale důvod odšťavňování je ten, že sníme více šťávy a ne všechnu vlákninu ve které máme dusičnany a těžké kovy atd. Přičemž dostaneme v té šťávě více vitamínů atd.
0
0
možnosti
JN
J. Nový
30. 8. 2017 18:55
Něčím by se mělo šetřit a pak čtete:
"Tak jako každý rok, i letos se španělské městečko Buňol zabarvilo do červena. V jeho ulicích totiž proběhla pravá rajčatová bitva - La Tomatina. Více než čtyřicet tisíc bojovníků tento rok vystřílelo na sto tisíc kilo červené munice.
0
0
možnosti
JT
30. 8. 2017 11:23
To je ale blbost. Napred odstavnit, pak stavu vypit a duzinu snist. Nebylo by lepsi tu zeleninu snist dovnou a nechat odstavneni na zaludku ?
0
0
možnosti