Diskuse k článku
Nic pro dietáře. Jak na bůček ve vakuu, poradí Jan Punčochář
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
L. Písařík 25.1.2021 13:29Kačenka bez vakua. Rozpůlit, nasolit, okmínovat, nechat uležet do rána v chladnu. Druhý den podlít vodou, zaklopit poklicí a dát pomalu péci tak 2- 2,5 hod. na 80 C. Občas zkotrolovat, když je třeba, podlít. Když ke kačka dobře udušená, lze snadno vykroutit stehenní či křídelní kost. Kačku dát na max. 15 min. na gril - hlídat, aby nebyla vysušená a přepečená. Pak nezbývá než podávat. Svrchu vypečená kužička, zespod šťavnatá. Co vám mám povídat: zkuste to. |