Nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou
Ingredience:
- 400 g nočků
- 10 ks růžičkové kapusty
- 2 kulaté ředkve
- 150 g kysaného zelí
- 2 krůtí klobásy
- 1 cibule
- 20 g másla
- sůl, pepř, velkolistá petržel
Postup: Na rozpálené pánvi opečeme nakrájené a předem uvařené kapustičky, poté přidáme cibuli a ředkev a opečeme je do zlatova. Přidáme zelí s trochou šťávy, směs osolíme a opeříme a necháme prohřát.
Na druhé pánvi opečeme klobásu nakrájenou na plátky, poté i nočky, aby byly také zlehka opečené. Zeleninu i nočky smícháme dohromady. Můžeme přidat trošku láku ze zelí, aby směs byla lehce kyselá. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petržel.