Poslední trendy světové gastronomie, ale i důraz na lokální suroviny od českých farmářů. To je koncept nové restaurace, která se pro hosty poprvé otevře poslední květnový víkend.
ČTĚTE TAKÉ: |
Menu restaurace vychází především z francouzské kuchyně, které šéfkuchař Rudolf Doležal doplňuje i pokrmy z ostatních kuchyní. Ochutnat tak můžete nejen čerstvé ryby, mořské plody i vyhlášené speciality telecí a vepřové z bio farmy Medito. Nový koncept restaurace je součástí změn, jimiž Tančící dům v poslední době prošel. Příjemným překvapením bude pro hosty také cena všech jídel. Ta se v podstatě neliší oproti cenám restaurací v okolí.
Umělci a interiér restaurace
Netradiční interiér restaurace vznikl ve spolupráci s galerií Art salon S, českými a zahraničními umělci. Hned při výstupu z výtahu vás přivítá socha od Barbory Maštrlové. Ta je rovněž autorkou díla skokanského můstku s názvem páru ručně malovaných židlí. Další originálně ztvárněné židle se zvířecími motivy a plátna na zdech pochází z dílny mladého malíře Adama Jílka.