náhledy
Domácí těstoviny jsou základ
Autor: Le Camille
Sousedský podnik kousek od Anděla nabízí jen pár židlí a míst na baru, v létě pak ještě malou zahrádku na chodníku.
Autor: Triko
Tatarský biftek s hranolky a salátem „Na Kopci“
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Tatarský biftek s hranolky a salátem „Na Kopci“
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Camille je místem, kde se o vás postarají od rána do večera: ve všední den tu otevírají o sedmé a nabízejí všemožné sendviče a kávu k probuzení do nového dne.
Autor: Le Camille
Výběr předkrmů šéfkuchaře Tita Eliáše za 145 Kč.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Majitelé restaurace Titus Eliáš (šéfkuchař, vlevo) a Jan Turek jsou každodenně přítomni a obklopili se skvělými spolupracovníky.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Šťavnatý steak
Autor: Na kopci
Vyhlášený tatarák
Autor: Na kopci