náhledy
Plněné fíky
Autor: Facebook/Puro
Kdo nemá chuť na těstoviny, jsou tu pro něj třeba čočkové karbanátky, rajská omáčka se zeleninovými koulemi a knedlíky, ale taky chilli con tofu, marocký tažín se seitanem, klasický indický dahl či celerové řízky s lehkým bramborovým salátem.
Autor: Facebook/Incruenti
Loving Hut na Vinohradech: od 11 do 16 hodin se tu dá ochutnat ode všeho trochu ze samoobslužného bufetu.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Jídelní lístek nabízí 60 různých jídel, tofu můžete zkusit třeba v podobě jarních závitků.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Hlavní jídla se pohybují od zemitějších ať už to je pastýřský koláč inspirovaný britskými ostrovy nebo guláš z hlívy ústřičné, až po středomořské variace jako paprika naplněná bulgurem, bramborové noky se špenátem nebo asijské bezmasé špízy.
Autor: Facebook/Puro
Menu se zde mění podle sezony, na jaře tak třeba dostanete zeleninový vývar ovoněný čerstvým libečkem a lístky majoránky nebo hráškový krém s mátou a řeřichou.
Autor: Facebook/Puro
Rychlé občerstvení, kde si zákazníci vybírají z teplého a studeného pultu a nakonec jim pokrmy vyskládané na talíř zváží u pokladny.
Autor: Facebook/Loving Hut
Kuchyně je orientovaná výrazně asijským směrem, v každodenní nabídce najdete třeba jarní závitky, nudle chow mein se sojovými klíčky nebo bezmasou polévku pho.
Autor: Facebook/Loving Hut
Kdo nemá chuť na těstoviny, jsou tu pro něj třeba čočkové karbanátky, rajská omáčka se zeleninovými koulemi a knedlíky, ale taky chilli con tofu, marocký tažín se seitanem, klasický indický dahl či celerové řízky s lehkým bramborovým salátem.
Autor: Facebook/Incruenti
Každé poledne se tu dá vybírat z jedné polévky a dvou hlavních jídel, většinou můžete volit mezi variantou italskou a hutnějším pokrmem.
Autor: Facebook/Incruenti
Každé poledne se tu dá vybírat z jedné polévky a dvou hlavních jídel, většinou můžete volit mezi variantou italskou a hutnějším pokrmem.
Autor: Facebook/Incruenti
Tofu obalené řasami.
Autor: František Vlček, Lidové noviny