Diskuze
Od ekonomie a práv k cukrařině. Nejvíce teď letí odlehčené krémy a méně ingrediencí, říká majitelka cukráren
Svou první cukrárnu Cafe La Torta otevřely sestry Hana Kozubová a Radka Schneiderová již před 25 lety. Ačkoli vystudovaly ekonomii a právo, vrhly se s nadšením do pečení. „V první polovině devadesátých let bylo obrovské nadšení tvořit něco nového. Při našich cestách do zahraničí nás nadchly cukrárny a kavárny v Paříži, Vídni, Miláně, plné úžasných dobrot, tolik odlišné od našich cukráren. Nebylo to jen o cukrařině, ale i krásných prostorách, kde se dobroty prodávaly. Tak se zrodil sen, vytvořit něco takového u nás,“ říká v rozhovoru Hana Kozubová
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
HD
H44a23n85a 52D12o10s48t13á66l86o98v62á
1. 9. 2020 16:31
Cukrárny, kde jsou ty klasické špičky, rakvičky, indiánky,..., aby člověk hledal lupou.
0
0
možnosti