Diskuse
Opomíjené kdoule. Zkuste 5 receptů z netradičního ovoce
V syrovém stavu takřka nepoživatelné, po kuchyňské úpravě božské. To jsou kdoule. Tvrdé a silně aromatické plody kdouloně obecné svým tvarem připomínají jablka či hrušky. Po tepelné úpravě se z nich však stává měkká a nezaměnitelná surovina výrazné chuti. Server Lidovky.cz přináší pět osobitých receptů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK
26. 2. 2014 8:01
Kdouli se na Pyrenejskem polostrove rika "marmala"
a zavarenina z ni je prava marmelada. Ta ze sevillskych pomerancu je lacina nahrazka.
0
0
možnosti

Prodej rodinného domu 198 m2, pozemek 707 m2
Boskovice - Mladkov, okres Blansko
9 710 000 Kč