Diskuse

Zavařené okurky a kvašené zelí. Naše babičky byly cool, fermentovaly skoro vše, říká šéfkuchař Býček

V kuchyni nemá rád zbytky, dokáže zužitkovat všechno. Na rozdíl od ostatních však neříká, že je „zero waste“, ale že používá rozum. Během pandemie s kolegy svou restauraci přestavěl a přizpůsobil se situaci. „Restauraci jsme přestavěli na takový menší obchod, vyráběli a prodávali jsme různé výrobky ve sklenicích, nakládané zeleniny, pečivo, vína a snažili se dát lidem najevo, že i když je doba, jaká je, nehodili jsme nohy na stůl a nenaříkali, jak je svět nespravedlivý,“ říká v rozhovoru šéfkuchař restaurace The Eatery Pavel Býček.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatím zde není žádný příspěvek. Buďte první diskutující.
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.