Diskuse
Vzkříšený katův šleh. Milované i proklínané jídlo v podání šéfkuchaře Drdela stojí za to
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H16a76n25a 44D60o86s82t18á84l96o53v24á
Kdybych si měla tipnout, co to je, tak bych tipovala srbské žebírko. tedy nějaká varianta. Ale kaťák, ten byl o něčem jiném. A když ho někdo umí a není to z nouze a z resuscitovaných surovin, tak to není špatné jídlo. Kdyby to nebylo z našich hospod z minulosti, ale třeba ze Španělska jako místní specialita, tak to mohlo dobýt svět.
J15i14ř55í 87Ť85á48p26a72l
K té fotce, takhle nějak si představuji, když vám při stolici praskne hemoroid. Nějak té moderní výtvarné gastronomii nemůžu přijít na chuť. Dám přednost dobrému jídlu naservírovanému tradičním způsobem...
J32i56n17d41ř39i20c63h 32K58o22h51o73u55t
Tokhle upravený talíř bych vrátil, protože bych se bál, že už to někdo měl.
P36e74t18e62r 86M53l51i40c42h
Osobne takove experimenty moc nemusim. Uz podle obrazku vidim nektere nedostatky.
- nahore ma nejake podivne bylinky, ktere se vidlickou dost spatne nabiraji, padaji a kazi celkem chut
- talir je uspineny necim cervenym
- "aby co nejlíp vynikla jejich vůně i chuť: s masem na plátky, silnou vepřovou šťávou a dvěma druhy pyré z pečené zeleniny. "
Ta veta je jen reklamni trik, jakym chce neco prodat. Kazdy, kdo uz neco jedl, tak vi, ze si chce vychutnat kazdou slozku jidla a tech slozek nesmi byt moc druhu. V okamziku, kdy to takto smicha, to mohl vsechno rozmixovat v mixeru na kasi pro astronauty :)
Zakladem dobreho jidla je dobre udelat zakladni suroviny. (coz moc restauraci u nas neumi). Lepsi je pro kuchare mit restauraci pro turisty nekde u more, ti vice oceni dobre udelane jidlo.

12 praktických tipů, jak naučit děti hospodařit s penězi
Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....


















