náhledy
Kulaté šalotky, chilli papriřky a fazolky - základní suroviny pro piccalilli
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Naložení ve vodě je nutné pro křehkost zeleniny
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Piccalilli k použití na váš oblíbený sýr
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Piccalilli je typické britské chutney
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Zeleninu nakládáme do solného nálevu a necháme odpočívat
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Zeleninu nakládáme do solného nálevu a necháme odpočívat
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Britské piccalilli
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Bristke chutney s indickým vlivem - to je piccalilli
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ