Středa 20. ledna 2021svátek má Ilona 0 °C oblačno Předplatné LN

Diskuse k článku

Pivo, hranolky, čokoláda, ale i nepoživatelné ryby. Co si dát v Bruselu?

Pokud někdy zavítáte do Bruselu a budete si chtít dopřát gastronomický zážitek, začněte občerstvením na ulici. Dejte si hranolky s pořádnou dávkou majonézy, vyberte si některé ze známých i neznámých belgických piv. A až vám pod nosem zavoní pravé belgické vafle nebo omamná vůně čokoládových pralinek, neváhejte ani chvilku - to vše je pravá chuť Belgie.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
C. Sangrail 19.6.2015 22:18

Co se týká čokoládoven, narazíte v podstatě na dva druhy: ty turistické, velmi levné, často s čokoládovou fontánou a spoustou vystavených krabiček jako ilustrace, že za zaplacené čtyři dostanete pátou zdarma apod., a na druhou stranu pořádné čokoládovny, které nemají tak křiklavé výlohy a vypadají často dost minimalisticky. Některé patří velkým firmám (Neuhaus, Godiva, Leonidas), některé jsou malé. V těch levných turistických čokoládovnách seženete pralinky za cenu odpovídající bonboniéře ze supermarketu (a v podobné kvalitě). V těch lepších se platí víc, ale stále jsou to řádově eura (nikoli desítky eur) za 10 dkg. Tedy ceny mnohem příznivější než třeba ve Švýcarsku. Z velkých značek má nejvyšší kvalitu Neuhaus.

D. Heřtová 19.6.2015 10:04

Ceny v turistické ulici za dva gril mix neuvěřitelných 90,- EUR!  Vynikající dvě piva, jak je vidět na obrázku, kde je účtenka 9,60 EUR a senzační Senza Parole  za předkrm okolo 13 EUR, a  za těstoviny nebo salát ( i s krevetami) cena nepřekročí 16 EUR !

P. Kmoníček 19.6.2015 8:34

Dášo,a co ceny?Stačila by jen zmínka.


Jednoduchý trik. Vědci našli nejlepší způsob, jak si získat přátelství kočky

Prémium, kočka, jak vytvořit vztah | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Majitelé koček dobře vědí, jak je s nimi někdy těžké pořízení. Umí dělat naschvály, jsou tvrdohlavé nebo nás prostě...

TEST olejů: nejhorší je kokosový, zdravější je i sádlo

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Na smažení a fritování, do salátů, omáček i dresinků... Do velkého srovnání olejů a tuků jsme vybrali dvacet výrobků....

Život s Ester. Není úplně málo komplikovaná, přiznává trenér Bank

Trenér Tomáš Bank má velký podíl na lyžařských úspěších Ester Ledecké. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Je to už pět let, co od svého bratra Ondřeje přesedlal jako trenér k Ester Ledecké. Dovedl ji k olympijskému zlatu v...